Zeewolde

‘In de wolken van’ wordt gerealiseerd in de Polderwijk. Een nieuwbouwwijk precies tussen het Wolderwijd en Bergkwartier, één van de chicste wijken in Zeewolde. De brede groenzones in de wijk benadrukken het vrije, groene woongevoel van Zeewolde. De locatie is ideaal. Want hier ervaar je totale rust, terwijl het centrum van Zeewolde zo dichtbij is.

Nieuwbouw

Zeewolde leeft steeds meer en de vraag naar nieuwe woningen neemt toe. Deze worden gelukkig volop gebouwd. Ruimte is er genoeg en ruimte zal er ook altijd blijven. Dat is namelijk één van de redenen waarom Zeewolde zo populair is.

Locatie

Polderwijk is een fantastische wijk met in het hart de DekaMarkt. Waar je ook woont, je wandelt zo naar de supermarkt. Zeker als je kiest voor ‘In de wolken’ zit je goed. Dit plan komt namelijk in het hart van het de nieuwbouwwijk bij de Waterlinie.

Situatie

Ruim opgezet. Het wordt wel vaker gezegd van een nieuwbouwplan. Hier is het ook echt zo. De huizen staan op zeer diepe en brede kavels. Daarbij heb je voor de deur prachtig groen in de vorm van wadi’s.

Natuur

Aan de rand van Zeewolde ligt Horsterwold. Een prachtig natuurgebied van meer dan 7000 voetbalvelden groot. Heel bijzonder: in Horsterwold vind je het grootste loofbos van Nederland! Hier ga je lekker op avontuur. Met de kids, de hond of gezellig met z’n tweetjes.

Zeewolde

Vaar je graag of kun je ook zo genieten van de levendigheid in een haven? In Zeewolde zit je goed. Vanaf ‘In de Wolken van’ fiets je in nog geen 10 minuten naar de gezellig haven bij het centrum. Hier vind je diverse restaurants mét terras aan het water.

Kindvriendelijk

Zeewolde is een fantastische plek om je kinderen op te laten groeien. Er zijn goede scholen en overal is er ruimte om te spelen. Polderwijk is kindvriendelijk opgezet en omdat iedereen hier nieuw is, zijn vriendjes zo gemaakt.

Strandje

Wonen met het Wolderwijd in je achtertuin. Wie wil dat nou niet? Even naar het strandje op een mooie dag of een ochtendwandeling maken langs het water. Totale ontspanning!

Locatie

Mooie steden om de hoek! Binnen een half uur ben je in steden als Amersfoort, Hilversum, Almere en Lelystad. Niet alleen praktisch maar ook wel zo fijn om in je vrije tijd iets te ondernemen in de regio.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Polderwijk is goed. Over de Zeewolderdijk rijd je in een kwartier naar het gezellige Harderwijk. Ook steden als Amersfoort, Hilversum, Almere en Lelystad bereik je met een half uur.

Tulpeiland

Ken je Tulpeiland? Het eiland is voor de kuststrook van Zeewolde aangelegd. In de toekomst komt hier horeca en kun je er watersporten beoefenen. En zo vier je straks elke dag een beetje vakantie in je eigen dorp.